er tilføjet til kurven.

Bokashi og ferie – hvad gør du?

Sommerferie med Bokashi

Heldigvis er det ikke noget problem. Bykompostspanden passer helt sig selv. Det betyder ikke noget, at du tager på ferie de næste 3 uger eller måske mere. Når du kommer tilbage, fortsætter du bare med at fylde i spanden.

Bykompostspand og ferieDet eneste du skal sørge for, er at tømme spanden for bokashi-væske og lægge en avis over madaffaldet inde i spanden. Avisen vil suge den overskydende væske. Det er fermenteringen som gør, at madaffaldet kan holde sig uden at rådne.

Skal du i sommerhus, er det heller ikke noget problem. Du tager spanden med. Den er nem at transportere. Vær dog sikker på, at den ikke kan vælte under transporten. Hvis den vælter, så løber al væsken fra bundkammeret op i madaffaldet igen. Det resulterer i, at madaffaldet lugter ekstremt surt, når du åbner låget. Det er især væsken, som lugter surt.

Du kan nyde din ferie på alle måder, fordi du ved, at spanden bare fermenterer videre, medens du er væk – eller giver dig mulighed for at producere lige lidt ekstra bokashi i sommerhuset.

Bokashi kan snildt tåle varme op til 37 grader. Kommer der en hedebølge skal den stå et sted, hvor temperaturen ikke kommer over de 37 grader. Stil den ikke i direkte sol. Bedst indendøre hvor der er en jævn temperatur.

Rigtig god ferie med Bokashi.

Bokashi og hvid mug

Der kan danne sig hvid mug på overfladen af madaffaldet i spanden, når den for eksempel har stået en uges tid eller mere. Dette betyder ikke noget for kvaliteten af din bokashi.

Bokashi 2.0

Har du brug for en ekstra spand eller skal du bare i gang med at lave bokashi?

Hvilken type spand skal stå i dit køkken? Kig ind i butikken. Der er mange muligheder, som kan tilpasses netop dine behov.

 • BOKASHI

  Vil du kompostere: 2 Bykompostspande inkl. 1 kg kompostgær

  675,00 DKK inkl. moms
 • BOKASHI

  Vil du kompostere: 2 Bykompostspande inkl. 2 kg kompostgær

  730,00 DKK inkl. moms
 • BOKASHI

  1 stk. Bykompostspanden Bokashi 2.0 inkl. 1 kg kompostgær

  775,00 DKK inkl. moms
 • BOKASHI

  1 stk. Bykompostspanden Bokashi 2.0 inkl. 1 kg kompostgær, grøn

  775,00 DKK inkl. moms

Skriv en kommentar