Lav Bokashi med

Bykompostspanden

  • NYHED

    Lav biokul med Biokul-ovnen

    350,00 DKK inkl. moms
  • BOKASHI

    BOG: Bokashi – kjøkkenkompost for alle

    315,00 DKK inkl. moms
  • BOKASHI

    2 stk. Bykompostspande Bokashi 2.0 inkl. 1 kg kompostgær, grøn

    1.450,00 DKK inkl. moms
  • BOKASHI

    Har du brug for en ekstra spand: Bykompostspand Bokashi 2.0 enkelt, grøn

    725,00 DKK inkl. moms
  • BOKASHI

    1 stk. Bykompostspanden Bokashi 2.0 inkl. 1 kg kompostgær, grøn

    775,00 DKK inkl. moms
  • BOKASHI

    2 stk. Bykompostspande Bokashi 2.0 inkl. 1 kg kompostgær

    1.450,00 DKK inkl. moms
  • BOKASHI

    Vil du kompostere: 2 Bykompostspande inkl. 2 kg kompostgær

    730,00 DKK inkl. moms
  • BOKASHI

    1 stk. Bykompostspanden Bokashi 2.0 inkl. 1 kg kompostgær

    775,00 DKK inkl. moms

Lav jord af alt dit madaffald med køkkenkompostering. Det lugter ikke og det er nemt og hurtigt – på kun 6 uger er komposten færdig.

Sidste nye blogindlæg

Madaffald med æggeskaller

Hvad kan du putte i Bykompostspanden?

| Bokashi - Nybegynder, Bykompostspanden | 2 Comments
Er du i tvivl? Her kommer svaret Har du en udendørs kompost, så tænker du helt bestemt over, hvad du smider i den - f.eks. citrusskaller. Orme kan ikke lide…
Bokashi om vinteren

Bokashi om vinteren uden jordfabrik

| Bokashi, Bokashi om vinteren, Bokashikompost | 2 Comments
Hvad gør man med al sin gode bokashi om vinteren? Der kan komme frost som gør, at din bokashi ikke kan komme i jorden. I princippet kan du kompostere alt…
Bokashi 2.0

Så enkelt er det

| Bokashi, Bokashi 2.0 | No Comments
Kom i gang med at bruge Bykompostspand Bokashi 2.0 i 3 enkle trin. Fjern stemplet Hæld madaffald og kompostgær i Pres stemplet ned over madaffaldet og færdig. Det er en…
Wipe & Clean

Drivhuset gøres rent med probiotika

| Bokashi, Rengøring med EM | No Comments
Efter en lang tomatsæson skal mit drivhus gøres rent inden efteråret kommer. Jeg har planer om at fylde drivhuset med bla. potter med blomsterløg, potter med salatfrø og rucolafrø og…